Wie zijn we?

Sprangers Aluminium is al meer dan 50 jaar een succesvol en groeiend familiebedrijf in de aluminium markt. We streven naar een sterke stabiliteit en continuïteit, welke zich vertaalt in een correcte, op service en kwaliteit gerichte, lange-termijnrelatie met klanten.

We denken mee met onze klanten!

Samen met onze klant, architecten en bouwondernemers zorgen we voor meerwaarde door het leveren maatwerk profielen en bevorderen we het duurzaam karakter van alle projecten waarbij we als partnerontwikkelaar betrokken zijn.

Dit doen we steeds betrouwbaar en met respect voor de klant en zijn project in een uniek samenwerkingsverband tussen preferentiële producenten, constructeurs en verdelers van hoogkwalitatieve aluminiumproducten en –toepassingen en via een volwaardige R&D support in een open technisch platform met een unieke expertise op elk terrein.

Hoe werken we?

Met goed opgeleide, eigen mensen
De technische en commerciële ondersteuning van onze klanten alsook onze productie en logistiek wordt uitgevoerd door ervaren, vakkundig opgeleid personeel. Opgevolgd en ondersteund door verantwoordelijken die maar één doel voor ogen hebben: uw tevredenheid.

Met professionele partners
Aluminium profielen van de hoogste kwaliteit worden in samenwerking met Belgisch/Nederlandse partners verwerkt. Sprangers heeft de mogelijkheid om alu profielen tot 16 meter mechanisch te bewerken. Daarnaast anodiseren of moffelen we de profielen in eender welke gewenste afwerking.

AluMatch

Een aantal Belgische aluminiumverwerkers van raam-, deur- en gevelsystemen opereren vanaf nu in een uniek partnershipsverband. Een initiatief van Sprangers aluminium.

De AluMatch partners verbinden zich elk op hun specifiek domein tot het leveren van producten en diensten van eenzelfde kwaliteitsniveau onder het ambitieuze motto “haal het maximum uit aluminium”.

Samen staan ze borg voor een nieuwe, duurzame kwaliteitsstandaard op de Belgische markt.

AluMatch profileert zich daarmee als de “perfect match” voor architecten en bouwondernemers op zoek naar creatieve, op maat gemaakte aluminiumtoepassingen voor nieuwbouw-, renovatie- en uitbreidingsprojecten.

Voor meer informatie, contacten en offerte aanvragen, kijk op www.alumatch.be.